Wie zijn wij?

Maak kennis met Jimmy:

Jimmy, de man van het echtpaar dat naar Limburg wil verhuizen is geboren en getogen in Sevenum, waar hij vanwege de liefde vandaan is getrokken en terechtkwam in Enschede. ICT opgeleid, echter geen mogelijkheden meer vanwege een beperking door woekering van bloedvaten in de hersenen AVM 

Jimmy is op dit moment bezig met een Wia Keuring om naast een uitkering, hulp te krijgen in werk vinden en dan ook behouden. Er zijn meerdere redenen dat Jimmy naar Limburg wil verhuizen. Punt 1 is de mantelzorg voor hem en zijn echtgenote, ook vice versa mantelzorg voor Ger, zijn vader die hulp nodig heeft ,ook arbeidsbeperkt maar niet erkend , en helaas niet meer alles kan (kunstheup voor zijn 60ste dankzij ongeluk bij een vorige werkgever distributie).

 Punt 2 is een betere mogelijkheid om aangepast werk te vinden omdat Limburg (o.a. met vele kansen in de logistiek) nu eenmaal een betere regio is om aan het werk te komen dan Twente.

Maak Kennis met Frederike:

Frederike, de vrouw van het echtpaar dat naar Limburg wil verhuizen is geboren in Amsterdam en getogen in Almere maar zij is een Tukker/Achterhoekse van afkomst. Zij is ook ICT Opgeleid, alleen op dit moment geen mogelijkheden om hierin direct verder te gaan.

Frederike is op dit moment bezig met een Wia Keuring om ook naast een uitkering hulp te krijgen in het vinden en behouden van werk. Want alhoewel zij niet zoveel werkgevers heeft gehad als Jimmy heeft zij een Psychische aandoening (niet officieel erkend omdat ze dan een label zou krijgen) PTSS en dit trad o.a. op bij vorige werkgevers. Ook zij ziet meer toekomst in Limburg dan in Enschede

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close